Stickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren, afmetingen en voor verschillende toepassingen. Bovendien heb je papieren stickers en vinyl stickers. Bij ons kan je vinylstickers verkrijgen. 

Een vinylsticker is duurzaam en waterbestendig, alsook de inkten die gebruikt worden om de vinylstickers te bedrukken. Hierdoor kunnen onze stickers zowel binnen als buiten gekleefd worden. Bovendien zijn ze bij ons ook te verkrijgen in kleine oplages. 

Vinylstickers kunnen op veel ondergronden gekleefd worden, denk maar aan gelakt hout, metaal, glas, auto's, polyesterboten,... Let op: sommige synthetische materialen zoals polyethyleen, lexaan en polypropyleen geven problemen met de hechting, vermeld ons steeds goed op welke ondergrond u de sticker wilt aanbrengen, zo kunnen wij voor u de juiste vinyl aanbieden.


Sticker op printvinyl

Indien jouw ontwerp een fullcolorprint is, kan je jouw ontwerp laten bedrukken op een printvinyl. Na het printen wordt deze contour gesneden.

Laat je een sticker printen voor duurzame buitentoepassingen? Dan kan je ervoor kiezen om deze te laten lamineren. Bij het aanbrengen van een laminaat wordt er een transparante folie over het drukwerk aangebracht. Deze afwerklaag heeft meerdere voordelen: Je sticker zal een langere levensduur hebben omdat deze dankzij de laminaat beschermt is tegen invloeden van buitenaf. Zo is je sticker meer kras bestendig en is hij beter beschermd tegen UV-straling waardoor je print langer kleurvast zal blijven. 

Zowel de vinylsticker als de laminaat kan gekozen worden in glanzende of matte uitvoering.

Enkele voorbeelden van stickers op printvinyl:

Stickers geplot uit een gekleurde vinyl

Wanneer je logo uit 1 of 2 van elkaar gescheiden kleuren bestaat kan je kiezen voor een sticker die geplot wordt uit een vooraf gegoten gekleurde snijfolie. In ons atelier hebben wij kleurwaaiers ter beschikking van 3M en MacTac met alle beschikbare kleuren. We helpen je graag om de geschikte kleuren te vinden die het best past bij uw logo. 

Logo's en teksten kunnen contour gesneden worden, zodat enkel deze tekst zichtbaar is, zonder achtergrond. Het overtollige vinyl wordt verwijderd en je sticker wordt voorzien van een applicatietape om hem makkelijk te kunnen aanbrengen. Hieronder zie je een voorbeeld van een geplotte sticker uit zwarte vinyl die nadien voorzien werd van applicatietape. Deze toepassing wordt veel gebruikt op voertuigen, ramen, muren,...

Je kan ervoor kiezen om de sticker zelf te kleven, maar je kan hiervoor ook beroep doen op ons.

Muurstickers

Het aanbrengen van een muurstickers is een eenvoudige manier om een ruimte vorm te geven of aan te kleden en zo een zeer persoonlijke uitstraling te geven aan je woonkamer, kinderkamer, badkamer of keuken.

Onze muurstickers worden geplot uit kwalitatieve vinyl van 3M. Dit zorgt ervoor dat de stickers ook buiten gekleefd kunnen worden op de meeste gladde ondergronden. Wij verzenden onze muurstickers in een stevige kartonnen koker zodat deze onbeschadigd bij u kan geleverd worden. We geven ook een goede kleefinstructie mee waarin stap voor stap uitgelegd staat hoe je de sticker het makkelijkst kan aanbrengen + een teststrookje.

Ben je niet zeker of de sticker zou hechten aan je ondergrond? In de webshop kan je een teststickertje bestellen zodat je de vinyl kan uitproberen op jouw ondergrond. We doen dit per briefpost waarbij we enkel de postzegel aanrekenen.


Vind je jouw lievelingsspreuk niet tussen ons aanbod? Heb je speciale wensen voor een gepersonaliseerd ontwerpje? Of ontvang je liever nog een andere afmeting? Neem gerust contact met ons op. 


Laat je alvast inspireren door ons ruim aanbod muurstickers in onze webshop !