Voor wie?

Wij bedrukken kledij (en ander textiel) voor zowel zakelijk als particuliere klanten.

Wat bedrukken wij zoal?

Je kan bij ons terecht voor de aankoop van de kledij én de bedrukking ervan.

Wij vinden het belangrijk dat de kledij is afgestemd aan jouw noden, dus wij luisteren graag wat u precies nodig heeft en gaan samen op zoek naar de juiste kledij voor u. Neem vrijblijvend contact op en ontdek ons ruim assortiment aan t-shirts, polo's, sweaters, hoody's, hemden, schorten,... voor uw bedrijf, evenement, vereniging, ...

Ook accessoires zoals mutsen met patch, petten (met verwijderbare patch), draagtassen, keycords,... kunnen bij ons aangekocht én bedrukt worden.

Hoe?

De bedrukking gebeurt via hittetransfer. U kan rekenen op een mooie grote bedrukking die gezien wordt! Wij gebruiken enkel hoogstaande kwaliteitsfolie die zeer dun, soepel, wasbestendig en kleurvast is, en die aangebracht wordt met een professionele hittepers. Hierdoor kan u heel lang genieten van uw bedrukte kledij!

Wist u bijvoorbeeld dat onze 'standaard' folies wasbaar zijn tot 80° en droogkast bestendig zijn? Uiteraard moet u wel ook altijd rekening houden met de wasvoorschriften van uw kledij.

Gepersonaliseerde geboorte geschenkjes

Op zoek naar een leuk cadeautje voor een babyborrel? Laat bij ons een rompertje en/of slabbetje bedrukken met één van onze ontwerpjes of laat een uniek ontwerpje maken met naam of tekst naar jouw voorkeur.

De folies waar wij het textiel mee bedrukken zijn uiterst kwalitatief, zeer wasbestendig, kleurvast en 100% kindvriendelijk (Standard 100 by OEKO-TEX label)!

Hieronder ziet u alvast enkele voorbeeldjes. Je shopt ze hier. Voor een gepersonaliseerd ontwerp, stuur ons een mailtje!


Laat je inspireren door ons aanbod muurstickers

Het aanbrengen van een muurstickers is een eenvoudige manier om een ruimte vorm te geven of aan te kleden en zo een zeer persoonlijke uitstraling te geven aan je woonkamer, kinderkamer, badkamer of keuken.

Onze muurstickers worden geplot uit kwalitatieve vinyl van Mactac of 3M. Wij verzenden onze muurstickers in een stevige kartonnen koker zodat deze onbeschadigd bij u kan geleverd worden. We geven ook een goede kleefinstructie mee waarin stap voor stap uitgelegd staat hoe je de sticker het makkelijkst kan aanbrengen + een teststrookje.

Ben je niet zeker of de sticker zou hechten aan je ondergrond? In de webshop kan je een teststickertje bestellen zodat je de vinyl kan uitproberen op jouw ondergrond. We doen dit per briefpost waarbij we enkel de postzegel aanrekenen.


Vind je jouw lievelingsspreuk niet tussen ons aanbod? Heb je speciale wensen voor een gepersonaliseerd ontwerpje? Of ontvang je liever nog een andere afmeting? Neem gerust contact met ons op.

!!! NEW !!!

Heb je al gehoord over onze POP-UP?

Naast N'accent Textielbedrukking is er nu ook onze pop-up store: N'accent One More Dress!

Avondje uit met vriendinnen maar je weet niet wat aan te trekken? Moet je naar een feest maar heb je nog geen outfit? ... of gewoon jezelf eens verwennen met een nieuw kleedje...  Met N'accent One More Dress willen we u een leuk assortimentje jurken en jumpsuits aanbieden tegen zeer mooie prijzen! Neem dus zeker een kijkje!

Je kan bij ons makkelijk 'private shoppen'. Werk jij in ploegen, of ben je enkel 's avonds of eens een momentje in het weekendje vrij? Het kan allemaal, laat ons gerust een bericht na wanneer jij graag eens langs komt, en we kijken samen om een momentje vast te leggen. Natuurlijk hebben we ook aan een paskamer gedacht zodat je je favoriete stuks kan passen.


Je kan ons makkelijk volgen via facebook: naccentonemoredress. Of rechtstreeks naar de webshop gaan: www.naccentonemoredress.be

Life is short buy the dress

Fotogalerij


Ons volledig aabod

Stickers

Stickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren, afmetingen en voor verschillende toepassingen. Bovendien zijn ze bij ons ook te verkrijgen in kleine oplages. Je kan een sticker laten printen met jouw ontwerp of logo, of een sticker kan geplot worden uit reeds gekleurde folie.

Belettering

Wij kleven logo's en teksten op voertuigen, ramen en reclameborden. Reclameborden zijn plaatsgebonden, maar met een beletterd voertuig maak je reclame overal waar je heen gaat.

Banners

Wij bedrukken frontlit banners / spandoeken van 510gr pvc., niet winddoorlatend. Onze banners worden omgezoomd voor extra stevigheid en worden voorzien van ringen.

Kledijbedrukking

Uw kledij laten bedrukken met uw logo zorgt voor een goede zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf. Bovendien geeft het een professionele uitstraling.

Reclameborden

Reclamepanelen kan je uit verschillende materialen laten maken. Alle reclamepanelen worden bij ons bestickerd.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!